Obchodní podmínky

24.06.2016 15:22

Tyto obchodní podmínky upravují právní vztah mezi prodávajícím, kterou je Ing. Romana Blažková, Svárkov 22, 336 01 Blovice, IČ 67892981 a kupujícím (spotřebitel ve smyslu § 52 odst. 3 zákona 40/1964 v aktuálním znění).

CENA ZBOŽÍ

Cena zboží v internetovém katalogu je vždy aktuální a platná. Prodávající může změnit cenu zboží bez upozornění kupujícího.

OBJEDNÁVKA ZBOŽÍ

Kupující může objednávat zboží nabízené prodávajícím prostřednictvím internetového obchodu. 

Přijatá objednávka se stává pro obě strany závaznou momentem emailového potvrzení ze strany prodávajícího.

Není-li v popisu objednaného produktu uvedeno jinak, je zboží zpravidla expedováno do 3 pracovních dnů po obdržení objednávky. Zboží hrazené předem na BÚ je expedováno do 3 pracovních dnů po připsání částky na náš účet.

Jestliže si kupující určí způsob dopravy: vyzvednutí "osobně na prodejně", je povinen si toto zboží vyzvednout a zaplatit nejpozději do 7 pracovních dnů od doby, kdy je mu zaslána potvrzující zpráva o připraveném zboží k vyzvednutí.

DODÁNÍ ZBOŽÍ

Zboží bude doručeno způsobem zvoleným kupujícím v rámci objednávky. Kupujícímu se bude k ceně zboží započítávat i odpovídající cena za dodání uvedená v objednávce u jednotlivých druhů doručení.

PLATEBNÍ PODMÍNKY

Cena zboží a dopravy zboží bude kupujícím uhrazena hotově (prodejci při osobním odběru zboží nebo 3. osobě – přepravci – v případě dobírky).

Při platbě na bankovní účet je kupující povinen uhradit cenu zboží do 3 pracovních dnů od doručení potvrzujícího e-mailu.

Zboží zůstává majetkem prodávajícího do doby úplného zaplacení ceny zboží a ceny dopravy zboží.

Cena dopravy je včetně balného.

ODPOVĚDNOST ZA VADY/REKLAMACE

Uplatňování reklamací a postup pro jejich vyřizování řeší Reklamační řád.

OCHRANA OSOBNÍCH DAT

Veškerá osobní data kupujícího jsou zpracovávána jen v rozsahu nutném pro vyřízení objednávky a v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., v aktuálním znění. Tato data jsou bezpečně uložena a nejsou poskytována třetím osobám mimo jejich nezbytného sdělení dopravci a to pouze za účelem doručení zboží zákazníkovi. 

Veškerá uložená osobní data kupujícího lze na telefonické nebo emailové vyžádání smazat z databáze.

ZÁVĚREČNÁ USTANOVENÍ

Obrázky nabízených produktů mají pouze ilustrační charakter a v detailech se mohou lišit od skutečnosti.

Prodávající si vyhrazuje právo tyto Obchodní podmínky kdykoliv změnit. Tuto změnu a její účinnost prodávající vyhlásí vhodným způsobem na internetových stránkách či jiným vhodným způsobem.

 

Reklamační řád

Poskytujeme záruku na zboží v rozsahu obecně platných předpisů, a to po dobu uvedenou v záručním listu. Není-li k výrobku dodáván záruční list, platí zákonem stanovená záruční lhůta.


Záruka se nevztahuje na škody způsobené:

  • neodborným použitím zařízení
  • mechanickým poškozením nebo opotřebením
  • živelnými pohromami (vodou, ohněm, bleskem)
  • jinými vnějšími vlivy (nestabilita elektrické sítě, přepěťové rázy indukované na telefonní lince nebo  napájecím zdroji atd.).

Okamžikem odstranění ochranných prostředků (adjustační folie, pečeti aj.) se kupující stává oprávněným licenčním uživatelem produktu a zboží již nelze vrátit prodávajícímu.

Náš internetový obchod se řídí zněním z obchodního zákoníku § 53 odst. 7 zákona. č. 40/1964 Sb.

 

Tyto obchodní podmínky a reklamační řád jsou platné od 24. 6 .2016

Zpět